Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.09. 2024
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené hrušky s medem a skořicí

fotka Pečené hrušky s medem a skořicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečené hrušky s medem a skořicí:

dle potřeby zralé hrušky  |  máslo  |  med  |  mletý zázvor  |  skořice  |  vlašské ořechy  |  šlehačka  |  čokoláda

Postup přípravy receptu Pečené hrušky s medem a skořicí:

Hrušky /středně zralé/ oloupeme, okrájíme stopky a rozpůlíme. Jádřince vydlabeme. Vlašské ořechy nasekáme.
Zapékací misku vymažeme máslem, poklademe hrušky řeznou stranou nahoru a pomažeme medem. Posypeme ořechy, zázvorem, skořicí a na každou hrušku dáme kousíček másla.
Troubu předehřejeme asi na 170 °C a hrušky zapékáme asi 20 - 30 minut.
Pečené hrušky dáme na talíře, kde je ještě podle chuti můžeme pokapat medem, případně ozdobit ušlehanou smetanou, rozpuštěnou čokoládou apod. Pečené hrušky podáváme teplé.


Fotky receptu Pečené hrušky s medem a skořicí:

Pečené hrušky s medem a skořicí
Pečené hrušky s medem a skořicí
Fotky vložil: jirajanka,HankaHH 
Hodnocení receptu Pečené hrušky s medem a skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !