Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené jehněčí

fotka Pečené jehněčí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Pečené jehněčí:

jehněčí kýta  | podle chuti: sůl  |  pepř  |  šalvěj  |  oregano  |  rozmarýn  | 9 stroužků česnek  | 2 cibule  |  olej  |  rajčata nebo rajčatový protlak

Postup přípravy receptu Pečené jehněčí:

Z nakrájené cibule, prolisovaného česneku, nasekaných čerstvých nebo sušených bylinek, soli, pepře a trochy oleje vytvoříme směs, do které naložíme maso a necháme 1 – 2 dny uležet v lednici. Rozmarýn můžeme nechat nesekaný a před pečením můžeme přidat k masu čerstvý. Pečeme ve vyhřáté troubě asi na 230°C asi hodinu a půl poté přidáme rajčatový protlak a ještě alespoň hodinu pečeme, než je maso měkké. V průběhu pečení maso podléváme dle potřeby vodou. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.


Fotky receptu Pečené jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !