Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 30.05. 2025
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené kolenko

fotka Pečené kolenko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečené kolenko:

2kg vepřového kolena  | 500ml vody  | 1ks cibule  | 2ks stroužky česneku  | 2 lžíce hladké mouky  |  celý kmín  |  sůl  |  nakládaná zelenina na ozdobení

Postup přípravy receptu Pečené kolenko:

1. Koleno zbavíme chlupů, dobře je omyjeme ve vlažné vodě a vložíme na pekáč
2. Osolíme, okmínujeme a přidáme oloupanou cibuli nakrájenou na kousky a nasekaný česnek
3. Za stálého podlévání (aby kůže změkla) pečeme doměkka (180°C)
4. Od poloviny pečení zvýšíme teplotu a kůžičku opečeme dozlatova
5. Měkká kolena z pekáče vyjmeme
6. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a dobře povaříme, až se tuk oddělí od šťávy
7. Tu procedíme přes hustý cedník a osolíme. Při podávání podlijeme jídlo šťávou a ozdobíme nakládanou zeleninou.


Fotky receptu Pečené kolenko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené kolenko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !