Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené kuře na pivě a kyselém zelí

fotka Pečené kuře na pivě a kyselém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečené kuře na pivě a kyselém zelí:

1 kuře  | 1 baliček kysaného zelí  | 3dl piva  | trochu soli  | trochu pepře  | trochu kmínu

Postup přípravy receptu Pečené kuře na pivě a kyselém zelí:

Mražené kuře rozmrazíme podle návodu výrobce mikrovlné trouby Rozmražené kuře omyjeme a očistíme od zbytků peří, rozpůlíme Na pekáč vložíme kysané zelí Vložíme půlky na pekáč, osolíme, posypeme kmínem Podlijeme pivem Přikryjeme Vložíme do rozehřáté trouby (230 stupňů) Během pečení poléváme (co 15 min. v rámci možností), udržujeme vrtstvu šťávy, aby se zelí nepřipálilo a dusilo zároveň Asi po 60 min. pečení sejmeme víko pekáče a stejným způsobem pečeme, dokud kůrčička nezrůžoví Přílohy: Vařené brambory, Bramborová kaše s cibulkou a slaninou, kompoty nebo nakládaná zelenina.
Kuřecí směs s omáčkou z červeného vína.


Fotky receptu Pečené kuře na pivě a kyselém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené kuře na pivě a kyselém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !