Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 05.12. 2024
Dnes má svátek Jitka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené vepřové koleno na černém pivě

fotka Pečené vepřové koleno na černém pivě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečené vepřové koleno na černém pivě:

4 vepřová kolena s kostí  | - sůl  | - pepř  | - tymián  | 500 ml černého piva  | 6 lžic kečupu  | 2 lžíce povidel  | 4 stroužky česneku  | 200 ml oleje

Postup přípravy receptu Pečené vepřové koleno na černém pivě:

Příprava kolen před pečením:
Vepřová kolena nařízneme ke kosti a obnažíme je, aby se koleno lépe propeklo. Osolíme, opepříme, ovoníme tymiánem a pak je naložíme na 6 hodin do již připravené pivní marinády.

Marinovaná kolena pečeme v troubě při 60°C asi 2,5 hodiny. Podáváme nejlépe na dřevěném talíři obložená naloženou zeleninou (kyselé okurky, papričky apod.), dále např. se staročeskou jablečno-křenovou vejmrdou, hořčicí a případně s jinými pikantními omáčkami postavenými v malých miskách na talíř nebo stůl.


Fotky receptu Pečené vepřové koleno na černém pivě:

Pečené vepřové koleno na černém pivě
Fotky vložil: pozri 
Hodnocení receptu Pečené vepřové koleno na černém pivě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !