Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené vepřové obložené řízky

fotka Pečené vepřové obložené řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečené vepřové obložené řízky:

4 ks vepřové řízky  |  sůl  |  pepř  |  grilovací koření  |  olej  |  strouhanka  | 2 ks vejce  | 4 plátky angl.slaniny  | 4 plátky šunky  | 2 velké cibule  | 2 ks papriky  | 4 ks rajčata  |  strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Pečené vepřové obložené řízky:

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme je z obou stran olejem a necháme odležet. Potom obalíme ve strouhance (strouhanku do řízků lehce rukou zatlačíme) a pak v rozšlehaných vejcích. Pekáč vymažeme olejem, a řízky na něj položíme. Na každý řízek dáme plátek anglické slaniny, šunky a posypeme krájenou cibulí, krájenými loupanými rajčaty a proužky paprik. Pečeme v troubě asi 45 minut. Před dopečením posypeme řízky strouhaným sýrem a dopečeme do růžova. Pečené vepřové obložené řízky podáváme s brambory a tatarkou.


Fotky receptu Pečené vepřové obložené řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené vepřové obložené řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !