Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečení ptáčci z drůbežího masa

fotka Pečení ptáčci z drůbežího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečení ptáčci z drůbežího masa:

1 cibule  |  olej  |  sladká paprika  |  vegeta  | trocha vývaru z masa  | 8 plátků drůbežího masa  | 100 g slaniny  | trocha pepře  | náplň  | 1 paprika červená  | 8 plátků sýra  |  máslo  | 4 plátky šunky  | 8 žampiónů  | hrst vlašských ořechů

Postup přípravy receptu Pečení ptáčci z drůbežího masa:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme. Na každý plátek masa dáme plátek sýra, šunky, nudličky červené papriky, plátky žampionů, které chvíli podusíme na másle a všechno posypeme sekanými ořechy.
Pevně závitky zamotáme a zavážeme nití. Ptáčky naskládáme na vymazaný pekáček na plátky slaniny, posypeme jemně nakrájenou cibulkou, vegetou, podlijeme vývarem a pečeme doměkka.
Pečené ptáčky podáváme s brambory.


Fotky receptu Pečení ptáčci z drůbežího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečení ptáčci z drůbežího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !