Vložil: | Aniette |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 180 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečený bok s mrkví:
600 g vepřového boku
| 300 g karotky
| kmín, sůl, česnek, divoké koření, kořenová zelenina
| ,
Postup přípravy receptu Pečený bok s mrkví:
Vepřový bok s kůží dáme vařit do zeleninového vývaru s kořením, kde jej necháme vařit 2 hodiny. Pak maso vyndáme, kůži prořízneme, osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání pečeme do zlatova v troubě. Karotku chvilku povaříme v osolené vodě a podáváme k boku. Jako přílohu můžeme přidat vařený brambor. Dobrou chuť.
Fotky receptu Pečený bok s mrkví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!