Použité suroviny receptu Pečený Hermelín s tymiánem:
4 kolečka sýra typu camembert
| 4 středně velké žampiony
| 1 špetka soli
| 1 lžíce krájené petrželky
| 4 listy hlávkového salátu na ozdobu
Postup přípravy receptu Pečený Hermelín s tymiánem:
Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a poklademe plátky žampionů. Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C. Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť. Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.
Fotky receptu Pečený Hermelín s tymiánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!