Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený vepřový bůček s broskvemi

fotka Pečený vepřový bůček s broskvemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečený vepřový bůček s broskvemi:

1 kg libového bůčku v celku s kostí  | 1 svazek tymiánu (listy otrháme a posekáme)  | 200 g másla  | - sůl  | - pepř  | 8 čerstvých broskví napůl (bez pecek)

Postup přípravy receptu Pečený vepřový bůček s broskvemi:

Troubu předehřejeme na 220°C. Do kůže uděláme centimetr od sebe hlubší zářezy, klidně zajedeme až do masa. Potom nožem opatrně oddělíme maso od kostí. Tymián utřeme s máslem, přidáme sůl a pepř. Takto ochucené máslo rozdělíme do otvorů mezi kostmi a masem, pouze trochu si dáme stranou. Dále do otvorů umístíme co nejvíce broskví. Maso opět přitlačíme ke kostem a pevně je ovážeme režnou nití, aby s v něm broskve držely. Uložíme na plech nebo do pekáče, obložíme zbylými broskvemi a vším, co chceme podávat zároveň s masem. Může to být pastinák, brambory, celer, topinambury aj. Navrch položíme zbytek ochuceného másla. Pečeme asi hodinu.


Fotky receptu Pečený vepřový bůček s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený vepřový bůček s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !