Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený zajíc

fotka Pečený zajíc
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečený zajíc:

600 g zaječího zadku  | 150 g slaniny bez kůže  | 1 l bílého vína  | 2 lžíce oleje  | 4 citróny  | hlavička česneku  | špetka mletého pepře  | podle chuti sůl, petrželová nať  |  zaječí játra a srdce

Postup přípravy receptu Pečený zajíc:

Zaječí zadek odblaníme, prošpikujeme hodně slaninou a upečeme na pekáči v troubě na zbylé slanině, podlitý vodou, do poloměkka. Pak maso nakrájíme na porce, vložíme do oleje smíseného s citrónovou šťávou, třeným česnekem, sekanou petrželkou, mletým pepřem a vínem. Pak přidáme drobně rozsekané srdce a játra ze zajíce a dopečeme přikryté pod pokličkou. Ihned horké podáváme.


Fotky receptu Pečený zajíc:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený zajíc
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles