Vložil: | Veronine |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečínka v seně:
Vepřová pečínka (6 kotlet vceku)
| 6 stroužků česneku, nakrájeného
| 4 lžíce olivového oleje
| 3 hrsti slámy nebo sena
| 1 snítka tymiánu
| 170 ml bílého vína
| 2 šalotky
| 6 malých brambůrek
Postup přípravy receptu Pečínka v seně:
Troubu předehřejeme na 180°C. Do masa uděláme několik zářezů a dáme do nich kousky česneku. Olej rozehřejeme v pánvi a maso na něm za všech stran opečeme, asi 10 minut. Seno a tymián dáme do kastrolu a zalijeme vínem. Vložíme maso, celé šalotky, brambory, zakryjeme poklicí a pečeme v troubě asi hodinu.
Fotky receptu Pečínka v seně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!