Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pekingské hovězí maso

fotka Pekingské hovězí maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pekingské hovězí maso:

1 lžička badyánu  | 10 česneků  | 1 kg hovězího zadního  | 0,5 l sojové omáčky  | 2 chilli papričky  | 1/2 lžičky wei-su  | 1/2 lžičky zázvoru  |  solamyl

Postup přípravy receptu Pekingské hovězí maso:

Hovězí maso si připravíme na šál, do pánve nebo kastrolu dáme všechny ingredience a vaříme. Když je maso měkké, vyjmeme je a necháme vychladnout. Po vychladnutí maso nakrájíme na slabé plátky, rozložíme na talíři a přelijeme omáčkou, ve které jsme maso vařili.



Fotky receptu Pekingské hovězí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pekingské hovězí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !