Vložil: | Uuu |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pekingské hovězí maso:
1 lžička badyánu
| 10 česneků
| 1 kg hovězího zadního
| 0,5 l sojové omáčky
| 2 chilli papričky
| 1/2 lžičky wei-su
| 1/2 lžičky zázvoru
| solamyl
Postup přípravy receptu Pekingské hovězí maso:
Hovězí maso si připravíme na šál, do pánve nebo kastrolu dáme všechny ingredience a vaříme. Když je maso měkké, vyjmeme je a necháme vychladnout. Po vychladnutí maso nakrájíme na slabé plátky, rozložíme na talíři a přelijeme omáčkou, ve které jsme maso vařili.
Fotky receptu Pekingské hovězí maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!