Použité suroviny receptu Pěna ze sardelové pasty a kaviáru:
200 g másla
| 2 lžičky sardelové pasty
| 5 lžiček kaviáru černého
| 1 citron
| na ozdobu citron a petrželka
| rohlíky
Postup přípravy receptu Pěna ze sardelové pasty a kaviáru:
Změklé máslo společně se sardelovou pastou našleháme do pěny.
Citron omyjeme, rozpůlíme a vymačkáme z něj šťávu. Citronovou šťávu přidáme do sardelové pěny. Nakonec do pomazánky lehce vmícháme kaviár.
Hotovou pěnu dáme vychladit. Z vychlazené pěny tvoříme pomocí malé lžičky kopečky, které klademe na kolečka rohlíků. Jednohubky ozdobíme dílkem citronu a petrželkou.
Fotky receptu Pěna ze sardelové pasty a kaviáru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!