Postup přípravy receptu Penne s kuřecím masem a kari omáčkou:
Rozinky nasypeme do mísy, zalijeme je vroucí vodou a necháme 15 minut bobtnat. Poté je slijeme. Do velkého hrnce vložíme máslo, přilijeme olej, smetanu, vímo a mléko, přisypeme kari, česnek, přidáme bobkový list a vše osolíme. Omáčku přivedeme k varu a za občasného míchání ji nezakrytou vaříme 15-20 minut, dokud se část nevyvaří. Do omáčky přimícháme mandle, rozinky a kousky kuřete. Podle potřeby ji dochutíme a vaříme ještě 2-3 minuty, aby se prohřála. Mezitím uvaříme v hrnci s osolenou vroucí vodou těstoviny al dente (na skus) a poté slijeme. Přesypeme do vyhřáté mísy a zalijeme je polovinou omáčky (již bez bobkového listu). Důkladně vše promícháme a nakonec přilijeme zbylou omáčkou.