Vložil: | Delli |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pepřený biftek chateaubriand:
1 sklenka koňaku
| 40 g másla
| 2 lžíce cibule
| 2 lžíce oleje
| 2 lžíce hrubě drcený pepř
| 4 ks hovězí roštěná
| sůl dle chuti
Postup přípravy receptu Pepřený biftek chateaubriand:
Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř.
V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran.
Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, polijeme koňakem a zapálíme. Maso prohřejeme.
Až se maso prohřeje, podáváme. Jako přílohu k pepřenému bifteku Chateaubriand volíme hranolky a zeleninový salát.
Fotky receptu Pepřený biftek chateaubriand:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!