Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pepřený biftek chateaubriand

fotka Pepřený biftek chateaubriand
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pepřený biftek chateaubriand:

1 sklenka koňaku  | 40 g másla  | 2 lžíce cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce hrubě drcený pepř  | 4 ks hovězí roštěná  |  sůl dle chuti

Postup přípravy receptu Pepřený biftek chateaubriand:

Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř.

V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran.

Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, polijeme koňakem a zapálíme. Maso prohřejeme.

Až se maso prohřeje, podáváme. Jako přílohu k pepřenému bifteku Chateaubriand volíme hranolky a zeleninový salát.



Fotky receptu Pepřený biftek chateaubriand:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pepřený biftek chateaubriand
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !