Použité suroviny receptu Pesto z medvědího česneku:
200 g medvědího česneku
| 50 g piniovýh oříšků
| 50 g slunečnicových semen
| 50 g dýňových semen
| 500 ml kvalitního (bio) řepkového oleje
| 100 g parmezánu
| 3 stroužky česneku
| pepř a mořská sůl
Postup přípravy receptu Pesto z medvědího česneku:
Listy medvědího česneku omyjeme, opravdu důkladně osušíme a nahrubo nakrájíme. Stroužky česneku nasekáme a se všemi semínky přidáme k medvědímu česneku, zalijeme olejem. V mixeru dobře umixujeme. Sýr nastrouháme a vmícháme do směsi. Ochutíme pepřem a solí.
Naplníme tmavé sklenice a chráníme před světlem. V lednici vydrží až jeden rok.
Fotky receptu Pesto z medvědího česneku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!