Postup přípravy receptu Pestrá pánev s bramborem:
Omyté brambory vyříme ve slupce asi 20 minut, opláchneme ve studené vodě a oloupeme, fazolky očistíme a ustříháme jim konce a malým nožem odstraníme vlákno, pak je ve slané vodě asi 5 minut povaříme, nakonec je scedíme a propláchneme studenou vodou, rajčata nakrájíme na kousky, omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky a ve 2 lžicích másla 8-10 minut orestujeme, zbylé máslo roztavíme a opečeme v něm dozlatova brambory, rozkrájíme loupaná rajčata z konzervy a splečně s fazolkami a čerstvými rajčaty přidáme k bramborům, ještě asi 2 minuty restujeme, nakonec přimícháme maso, vše dle chuti osolíme a opepříme, pestrou pánev dozdobíme zakysanou smetanou, můžeme ji ješte poprášit mletou paprikou a dozdobit bobkovým listem nebo obložit lístky bazalky.