500 g vepřové kýty
| 500 g žampiónů
| 200 g lišek
| 100 g hlívy
| 4 lžíce oleje
| 2 jablka
| sůl
| pepř
| snítka tymiánu
| 100 g zakys. smetany
| 2 lžíce brusinek
Postup přípravy receptu Pestrá pánev s masem:
Maso nakrájíme na proužky to stejné uděláme se všema houbama. Potom rozpálíme tuk a na něm orestujeme maso. Osolíme, opepříme a vyjmeme. Na zbylým oleji s masa dále restujeme houby a dochutíme solí a papřem. Potom jablka nakrájíme na malé kostky, a přidáme k houbám a dále opékáme. Do této směsi přidáme maso a můžeme okořenit. Tymián podáváme čerstvý a najemno posekaný. Podáváme se smetanou a brusinkami.
Fotky receptu Pestrá pánev s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!