Použité suroviny receptu Pestrý salát z kuřecího masa s olivami, pečeným řapíkovým celerem a pikantním růžovým dresinkem:
100 g avokáda
| 100 g řapíkatého celeru
| 60 g ostrého kečupu
| 280 g kuřecích prsou
| 100 g majonézy
| 30 g olivového oleje
| 100 g vypeckovaných oliv
| citrónová šťáva
| provensálské koření
| bílý pepř
| 60 g rajčat
| 40 g hlávkového salátu
| 100 g kysané smetany
| sůl
Postup přípravy receptu Pestrý salát z kuřecího masa s olivami, pečeným řapíkovým celerem a pikantním růžovým dresinkem:
Na kostičky nakrájená a okořeněná kuřecí prsa zprudka opečeme na olivovém oleji. Postupně přidáme celer, olivy a nakonec dužinu z oloupaných rajčat. Tuto směs necháme lehce prochladnout a vmícháme na kostičky nakrájené avokádo. Jednotlivé porce upravíme do poháru na lůžko z trhaného hlávkového salátu a přelijeme omáčkou ze smetany, majonézy, kečupu a citrónové šťávy.
Fotky receptu Pestrý salát z kuřecího masa s olivami, pečeným řapíkovým celerem a pikantním růžovým dresinkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!