Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petrželová nať

fotka Petrželová nať
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Petrželová nať:

petrželová nať  |  olej

Postup přípravy receptu Petrželová nať:

Petrželovou nať přebereme, odstraníme velké stonky, opláchneme a vysušíme v utěrce. Rozehřejeme olej na 190°C v hluboké pánvi nebo ve fritéze. Nať vložíme do síta a ponoříme do oleje, smažíme asi 2 minuty až je nať křehká a křupavá.


Fotky receptu Petrželová nať:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Petrželová nať
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !