Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní hovězí na pórku a celeru :
500 g zadního hovězího nebo svíčkové
| 2 pórky
| 3 stonky celeru
| 6 lžic rostlinného oleje
| 1 stroužek česneku
| 1 lžička červeného vinného octa
| 1 lžička sojové omáčky
| 1 lžíce rostlinného oleje
Postup přípravy receptu Pikantní hovězí na pórku a celeru :
Hovězí maso pokrájíme na tenké proužky. Pórek a stonky celeru pokrájíme na tenké tyčinky. V předehřátém woku nebo pánvi rozehřejeme olej, za stálého míchání na něm 1 minutu smažíme pórek a celer a pak zeleninu vyjmeme. Přidáme do pánve zbývající olej a smažíme na něm maso tak dlouho, dokud nezhnědne a všechna tekutina se nevypaří. Vmícháme česnek rozetřený se solí, vinný ocet, sojovou omáčku a olej. Přidáme zeleninu a vše ještě 1 minutu smažíme. Hotový pokrm ihned podáváme.
Fotky receptu Pikantní hovězí na pórku a celeru :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!