Játra překrájíme na větší kousky. Potom je opepříme a obalíme v solamylu.
Česnek prolisujeme. Sušená rajčata necháme okapat a nakrájíme na proužky. Cibulovou nať očistíme a nakrájíme na kolečka. Kapary a bambus necháme okapat a podle potřeby překrájíme. Feferonky jemně usekáme.
Na rozpáleném oleji orestujeme játra ze všech stran. Za stálého míchání přidáme rajčata, česnek, feferonky, kapary, bambus a cibulku. Nyní vmícháme tomatovou omáčku s olivami. Můžeme ji nahradit rajským protlakem. Podlijeme vývarem, ochutíme sójovou omáčkou a krátce podusíme. Zakryjeme na 5 minut poklicí a uchováme na teple, aby chutě dobře prolnuly. Pokrm podáváme s těstovinami.
Fotky receptu Pikantní kachní játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!