1. Ve větší misce smíchejte všechny suroviny na marinádu. Křidýlka opláchněte a připravte podle návodu pod tímto receptem. Pak je naložte aspoň na šest hodin do marinády.
2. Rozpalte gril nebo grilovací pánev a kuřecí paličky dozlatova opečte. Pokud si nejste jisti, jestli jsou už dostatečně propečené, bodněte do nich kovovou jehlicí – jestliže z masa vytéká růžová šťáva, potřebuje ještě chvíli grilovat. Podávejte horké, s pečivem nebo bramborami a se zelným salátem Coleslaw.
Jak vyrobit z křidýlek paličky
Odsekněte špičky křidýlek (až ke kloubu). Nařízněte kůži a vyjměte dvě tenké kosti. Pak křidýlko otočte a na silné kosti (v místě kloubu) vytvořte v kůži dokola zářez. Potom maso stáhněte směrem nahoru a otočte kůží dovnitř.