Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní maso s feferonkami:
600 g hovězího masa
| 3 cibule
| 2 zelené papriky
| 400 g brambor
| 150 g šunky v celku
| 1 lžíce oleje
| 250 ml červeného vína
| sůl, pepř
| 2 feferonky
Postup přípravy receptu Pikantní maso s feferonkami:
Cibuli nakrájíme na kolečka, maso a šunku na kostičky a vše asi 5 minut opékáme na oleji. Pak přidáme sůl, pepř a na proužky nakrájené feferonky. Podlejeme vínem a dusíme asi 40 minut. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme je na čtvrtky. Pak je přidáme k masu a vaříme dalších 15 minut. Nakonec do kotlíku vložíme krájené papriky a ještě 5 minut povaříme. Okořeníme podle chuti.
Fotky receptu Pikantní maso s feferonkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!