Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní maso v alobalu

fotka Pikantní maso v alobalu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pikantní maso v alobalu:

600 g vepřového masa  | 1 kg brambor  | 1 dcl bílého vína  | 200 g cibule  | dle chuti: tymián, bazalka, chilli, zázvor, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pikantní maso v alobalu:

Nakrájenou cibuli lehce osmahneme na pánvi. Přidáme koření a odstavíme. Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a rozložíme na alobal. Maso položíme na vrstvu brambor a zasypeme směsí cibule a koření. Vše zalijeme vínem. Alobal uzavřeme a pečeme cca 1 hodinu.


Fotky receptu Pikantní maso v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní maso v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles