Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní masové fondue s ovocem:
250 g vepřové krkovičky bez kosti
| 250 g rybího filé
| 2 bílky
| 1 lžíce červeného sladšího vína
| 1 sklenka bílého sladšího vína
| 2 malé mandarinkové kompoty
| na opečení olej
| 1 lžíce Solamylu
| 1/2 lžičky glutasolu
| mletý pepř, sůl
Postup přípravy receptu Pikantní masové fondue s ovocem:
Maso a rybí filé umeleme, přidáme bílky, červené víno, Solamyl, mletý pepř, glutasol a sůl. Dobře vypracujeme tužší hmoty, ze které tvarujeme válečky.
Válečky smažíme na horkém oleji ze všech stran. Vyjmeme a necháme okapat (osušíme ubrouskem).
Ve fondue hrnci smícháme scezenou šťávu z mandarinek, vmícháme cukr, špetku soli a víno. Krátce povaříme. Dáme na stojan s kahanem a uvedeme do varu.
Masové válečky napichujeme na vidličky vždy s jedném dílkem mandarinky a ve vývaru společně prohříváme.
Fotky receptu Pikantní masové fondue s ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!