Použité suroviny receptu Pikantní pórek na kari koření:
125 g kuřecího plátku
| 150 g pórku
| 1 lžička oleje
| sůl
| 1 lžička kari pasty
| 50 g červené čočky
| 175 ml zeleninového vývaru ( může být i instantní)
| 1/2 lžičky jíšky
| 75 g netučného jogurtu
Postup přípravy receptu Pikantní pórek na kari koření:
Maso nakrájíme na střední kostky, pórek na kolečka.
V pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme kostky kuřecího plátku. Když je maso měkké, přidáme pórek a společně smažíme ještě 2 minuty. Dochutíme solí a kari pastou, přidáme červenou čočku. Vše zalijeme vývarem.
Vaříme dalších 10 minut. K směsi přidáme jogurt a jíšku, tím zahustíme vývar. Krátce povaříme a ještě jednou dochutíme.
Fotky receptu Pikantní pórek na kari koření:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!