Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní příloha z paprik

fotka Pikantní příloha z paprik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pikantní příloha z paprik:

10 paprikových lusků  | 1 feferonka  | 2 kul. nových koření  | 3 str. česneku  | 1 lžička soli  | 2 lžíce cukru  | 1 dl vývaru  | 2 lžičky oleje

Postup přípravy receptu Pikantní příloha z paprik:

Čerstvé papriky, buď pikantní pálivé nebo nepálivé, pokud možno dužnaté a rovné, zprudka upečeme na plotně s nejvyšší teplotou dohněda. Poté je vložíme do vychladnutí v hrnci dojít. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Mícháme jej s ostatními surovinami na lák.

Další část je trošku pracnější. Vychladlé a vlastně podušené papriky zbavíme přepálené slupky. Papriky musí být nepropálené a samozřejmě i se stopkou.

Poté necháme naskládané papriky asi 20 minut dusit v připraveném láku. Posléze papriky podáváme, a to buď z talíře nebo z připravené nádoby. Z paprik je dobrý i lák, který lze podávat jako sos.


Fotky receptu Pikantní příloha z paprik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní příloha z paprik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !