1-1,2 kg zvěřiny z kýty
| celerová nať
| sůl
| pepř
| 4 lžíce oleje
| 1 ks mrkev
| 1 ks petržel
| 2 ks cibule
| 100 g slaniny
| 1/5 l červeného vína
Postup přípravy receptu Pikantní srnčí plátky:
Odleželou zvěřinu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme olejem. Připravíme si mladou celerovou nať, zeleninu a cibuli. Slaninu pokrájíme na plátky. Maso klademe do mísy a prokládáme zeleninou a slaninou. Přelijeme vínem a necháme 2 hod. rozležet. Pak na pánvi zpěníme olej, vložíme na něj srnčí plátky, zalijeme marinádou a dusíme do měkka.
Fotky receptu Pikantní srnčí plátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!