Vložil: | xvaneckova |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![8.67/10, hlasovalo 3 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif)
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní studený bůček:
1 kg vepřový bůček bez kosti
| 3 kuličky pepř celý
| 3 ks bobkový list
| 5 stroužků česnek
| Marináda: 7 stroužků česnek, sůl, kari, pepř ml., ml. paprika, gril. koření a vorčestr
Postup přípravy receptu Pikantní studený bůček:
Omytý bůček uvaříme v osolené vodě s česnekem, pepřem a bobkovým listem doměkka. Mezitím utřeme česnek se solí, přidáme špetku kari, pepř mletý, červenou papriku, gril. koření a worcester. Touto marinádou potřeme vychladlý bůček. Pevně zabalíme do dvojitého alobalu a necháme v lednici tři dny uležet. Pak krájíme plátky na mísu nebo obložené chleby.
Fotky receptu Pikantní studený bůček:
Fotky vložil: Bezinka,hanina51,sámo,kozaroza,vocjan