Vložil: | saskijka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní svíčkové řezy na roštu se zeleným pepřem:
800 g hovězí svíčkové
| 200 g oleje
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| grilovací koření
| zelený pepř
| str. česneku
| chilli
| worcestr
| sůl
Postup přípravy receptu Pikantní svíčkové řezy na roštu se zeleným pepřem:
Z hovězí svíčkové nakrájíme 100 - 150 g porce a vložíme do připravené marinády z ostatních surovin (kromě soli) alespoň na 1 hodinu. Pak maso z nálevu vyjmeme, srovnáme na grilovací rošt a po každé straně grilujeme 3 - 5 minut (dle tloušťky plátků). Mírně osolíme až před podáváním.
Fotky receptu Pikantní svíčkové řezy na roštu se zeleným pepřem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!