Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní toasty s hlívou

fotka Pikantní toasty s hlívou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pikantní toasty s hlívou:

250 g hlívy ústřičné  | 2 sladkokyselé okurky  | 1-2 feferonky  | 200 g oleje  | trocha cukru  | 1 paprika  | 100 g kečupu  | 200 g patizonů  | 1-2 str. česneku  |  sůl  | 1 cibule  | 1 jablko  |  tmavý toastový chléb

Postup přípravy receptu Pikantní toasty s hlívou:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku i feferonky zbavíme zrníček, papriku nakrájíme na nudličky a feferonky najemno. Patizon a jablko oloupeme a spolu s okurkou nastrouháme.

Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přisypeme papriku i feferonky a přidáme umletou hlívu. Podle chuti osolíme a dusíme doměkka. Přidáme patison, jablko a ještě chvíli podusíme. Podle chuti osladíme.

Nakonec přidáme kečup, nastrouhaný česnek i okurku a prohřejeme.

Toasty, nejlépe z tmavého chleba, opečeme v toastovači, silně namažeme hlívovou směsí a podáváme.


Fotky receptu Pikantní toasty s hlívou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní toasty s hlívou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !