Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pilaf z kuřete

fotka Pilaf z kuřete
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pilaf z kuřete:

1 lžička oleje  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžíce sladké papriky  | 100 g slaniny  | 4 ks cibule  | 50 g sýra  |  sůl  | 250 g rýže  |  petrželka  | 4 stroužky česneku  | 1 ks kuře  | 1 hrnek kuřecího vývaru  |  majoránka  |  kari  |  cukr

Postup přípravy receptu Pilaf z kuřete:

Kuře vložíme do osolené vody a vaříme 20 - 30 minut, aby se dalo lépe vykostit. Kuře vyjmeme z vody, vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme, obojí nakrájíme.

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a přidáme nakrájené kuřecí maso, které prudce opečeme ze všech stran. Poprášíme mletou paprikou, přidáme nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, cukr, majoránku a rajčatový protlak.

Podlijeme vývarem a dusíme doměkka, podle potřeby podlijeme.

Zvlášť si uvaříme rýži s kari a olejem.

Hotovou rýži promícháme s masem, osolíme, posypeme nastrouhaným sýrem a petrželovou natí.


Fotky receptu Pilaf z kuřete:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pilaf z kuřete
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !