Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Písecká hovězí pečeně

fotka Písecká hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Písecká hovězí pečeně:

500 g zadního hovězího  | 70 g tuku  | 3 ks cibule  | 50 g hladké mouky  | 40 g slaniny  | trochu mletého pepře  | trochu sardelové pasty  | 1 l hovězího vývaru  | špetka soli

Postup přípravy receptu Písecká hovězí pečeně:

Slaninou prošpikovaný špalíček hovězího masa osolíme, opepříme, opečeme a potom vložíme na pokrájenou cibuli orestovanou na tuku. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme sardelovou pastu a vaříme tak dlouho, až se šťáva začne oddělovat od tuku. Povařenou šťávu procedíme a přeléváme na nakrájené plátky masa. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Písecká hovězí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Písecká hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles