Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pivařská krkovička

fotka Pivařská krkovička
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pivařská krkovička:

600 g vepř. krkovičky  | 30 g cibule  | 1 rajčatový protlak  | 2 dl piva  |  sůl  |  pepř  |  hl. mouka

Postup přípravy receptu Pivařská krkovička:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka z obou stran opečeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na troše oleje, přidáme rajčatový protlak a povaříme. Potom přidáme opečené maso a dusíme. Podle potřeby podlévame vodou nebo vývarem. Až je maso měkké, tak ho vyndáme, do šťávy přilijeme pivo a povaříme. Podle potřeby můžeme zahustit. Nakonec vložíme maso zpátky a ještě chvilku podusíme. Podávame s opečenými brambory.


Fotky receptu Pivařská krkovička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivařská krkovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !