Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pizzové hříbky

fotka Pizzové hříbky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Pizzové hříbky:

1 kg cukety  |  koření na pizzu  | 1 větší cibule  | 1 malá konzerva žampionů  | 1 zelená paprika  | 1 feferonka  | 5 vajec  | 100 g šunky  |  cherry rajčátka  | 150 g strouhaného sýra  | na vymazání pekáče olivový olej, máslo  |  sůl

Postup přípravy receptu Pizzové hříbky:

Cuketu překrojíme na 3 cm dlouhé kousky. Opatrně vydlabeme dužinu. Nakrájenou cibuli, cuketovou dužinu a papriku orestujeme na olivovém oleji, pokud chceme pikantnější náplň, vyzkoušíme feferonku. Přidáme žampiony, osolíme, ještě chvilku podusíme, vmícháme vejce a uděláme řidší smaženici. Pekáč vymastíme máslem, postavíme do něj cuketové špalíčky a ochutíme je kořením na pizzu. Do každého kousku vložíme srolovaný kousek šunky a poté kopeček smaženice. Navrch ještě přidáme polovinu cherry rajčátka. Podlijeme troškou vody a pečeme, dokud není cuketa měkká. Chvilku před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Pizzové hříbky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pizzové hříbky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !