Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná krkovice kysaným zelím

fotka Plněná krkovice kysaným zelím
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Plněná krkovice kysaným zelím:

800 g krkovice vcelku bez kosti  | 500 g kysaného zelí  | 200 g slaniny  | 100 ml piva  | 100 ml oleje  | 8 lžic plnotučné hořčice  | 1 palička česneku  | dle chuti: mletý kmín, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Plněná krkovice kysaným zelím:

Plátky slaniny ogrilujeme dozlatova. Krkovici nakrájíme na silné dvoucentimetrové plátky a prokrojíme do nich kapsu. Krkovici zlehka naklepeme a dáváme pozor, abychom ji nepotrhali. Kapsu zevnitř potřeme hořčicí a plníme plátkem slaniny a odkapaným kysaným zelím, pěkně stáhneme, můžeme sepnout i párátkem, osolíme, opepříme, ochutíme drceným kmínem a vpracujeme do masa. Česnek rozdrtíme nebo najemno nasekáme, smícháme se zbytkem hořčice, pivem a olejem, vše dobře rozmícháme. Do marinády vložíme maso a necháme přes noc marinovat. Na grilu opékáme pozvolna z obou stran.


Fotky receptu Plněná krkovice kysaným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná krkovice kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !