250 g měkkého salámu
| 3 šlehačky
| 2 sýrové omáčky
| 500 g mletého masa
| 250 g slaniny
| 200 g sýra /plátky/
| hořčice
| česnek. pasta
| 1 kg kotlet
| provensál. koření
| sůl
Postup přípravy receptu Plněná vepřová kapsa:
Mleté maso ochutíme česnekovou pastou a provensálskými bylinkami.
Vepřové maso nakrájíme, naklepeme. Naklepané potíráme hořčicí, poté dáme slaninu, mleté maso, sýr, salám a pak přeložíme a položíme na plech.
Takto udělané kapsy z vrchu osolíme a posypeme bylinkami a dáme péct. Asi po 1/2 - 3/4 hodině polijeme ve smetaně rozšlehanou sýrovou omáčkou. Plněné kapsy pečeme ještě asi půl hodiny dozlatova.
Plněné kapsy podáváme s hranolky a zeleninou nebo jinou přílohou podle chuti. Můžeme je podávat studené i teplé.
Fotky receptu Plněná vepřová kapsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!