Použité suroviny receptu Plněné artyčoky s telecím masem:
2 artyčoky
| 1 citrón
| 250 g telecího masa
| 1 cibule
| 1 mrkev
| 20 g sádla
Postup přípravy receptu Plněné artyčoky s telecím masem:
Artyčoky uvaříme s citrónem ve vodě do poloměkka. Otrháme malé listeny ze špičky a vyčistíme vnitřek úboru na spodní masitou část lůžka, až zůstanou jenom veliké palisty a artyčoky stojí. Vnitřek úboru plníme masovou nádivkou. Potom dáme do katsrolu se zpěněnou cibulkou, mrkví a sádlem. Dusíme při občasném podlévání. Jsou-li artyčoky měkké, zahustíme omáčkou a ochutíme slabším karamelem. Při jídle odstraníme palisty a květní lůžko s nádivkou jíme vidličkou a nožem.
Fotky receptu Plněné artyčoky s telecím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!