Vložil: | Čolítko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněné chlebové řezy:
1 ks chleba
| 2 ks žervé
| 4 lžíce majonézy
| sůl
| Na ozdobu: ředkvičky, sterilovaná okurka, 1 sterilovaná kapie, slané mandle nebo ořechová jádra, petrželka.
Postup přípravy receptu Plněné chlebové řezy:
Z chlebové šišky odřízneme vrchní a spodní kůrku, strany skrojíme tak, aby vznikl velký hranol. Rozřízneme jej podélně na čtyři pláty, tři z nich potřeme jinou pomazánkou, spojíme, přiklopíme čtvrtým plátem, zabalíme do alobalu, zatížíme prkénkem a necháme v chladnu ztuhnout
Fotky receptu Plněné chlebové řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!