Vložil: | DanaKou |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněné dančí řízky:
4 plátky dančí kýty (po 120-150 g)
| špetka soli
| trošku drcené směsi koření a sušených bylinek (bobkový list, nové koření, šalvěj, bazalka, jalovčinky, pepř)
| na obalení hladká mouka
| 1lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| Náplň:
| 4-8 plátků slaniny
| 40 g kaparů
| 1 středně velká cibule
| lžice kečupu
Postup přípravy receptu Plněné dančí řízky:
Plátky masa osolíme, okořeníme a rozdělíme na ně plátky slaniny, kapary, kolečka cibule, kečup. Potom plátky přeložíme a sepneme jehlami nebo párátky. Plátky obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji. Přidáme máslo a podlijeme vývarem nebo vodou. Zvolna dusíme doměkka.
Fotky receptu Plněné dančí řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!