Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Plněné houby

fotka Plněné houby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Plněné houby :

12-16 čerstvých mladých bedel nebo středně velkých žampionů nebo hříbků  | 30 g másla  |  sůl  | 50 g tvrdého sýra  | nádivka:  | 200 g pečeného masa nebo šunky  | 20 g másla  | 20 g hladké mouky  | asi 1,5 dl vývaru  | 2 vejce  | kousek cibule  |  petrželka  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Plněné houby :

Na nádivku zpěníme na másle drobně pokrájenou cibuli, zasypeme ji moukou, osmažíme, zředíme vývarem a povaříme v hustou omáčku. Vmícháme drobně pokrájené maso nebo šunku, pepř, sůl, sekanou petrželku, vejce a mícháme dále, až se vejce srazí.
Z hub odstraníme třeně, kloboučky osolíme, naplníme nádivkou, vložíme na pekáček s rozehřátým máslem a upečeme dorůžova v mírně vyhřáté troubě. Při dopékání je posypeme strouhaným sýrem a necháme jej roztavit. Pečené houby přeložíme na talíře a přelijeme šťávou od pečení. Podáváme s vařenými brambory nebo se slaným pečivem.


Fotky receptu Plněné houby :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné houby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !