Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné žampiony jako předkrm

fotka Plněné žampiony jako předkrm
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 92

Použité suroviny receptu Plněné žampiony jako předkrm:

200 g menších žampionů  | na posyp strouhanka  | 1 balení např. Tartare s bylinkama

Postup přípravy receptu Plněné žampiony jako předkrm:

Vyberte spíše menší žampiony (asi 4 cm), které jsou přibližně stejně velké (kvůli pečení). Omyjte žampiony ve studené vodě. Potom je zbavte nožiček. Naplňte hlavičky sýrem typu Tartare s bylinkami. Dejte je na pečicí nádobu. Posypte hlavičky strouhankou.
Dejte do vyhřáté trouby na 220° na čtvrt hodiny.
Podáváme teplé s aperitivem.

Dobrou chuť! :-)



Fotky receptu Plněné žampiony jako předkrm:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné žampiony jako předkrm
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles