Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný bok nastudeno

fotka Plněný bok nastudeno
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněný bok nastudeno:

600 g libového vepřového boku  | Fáš:  | 200 g vepřového ořezu  | 50 g slaniny  | 50 g uzeného masa  | 2 dl smetany  | 3 vejce  | dle chuti: sůl, bílý pepř, muškátový květ a sekaná petrželka

Postup přípravy receptu Plněný bok nastudeno:

Nejprve se připraví masová nádivka (fáš). Vepřový ořez dvakrát umeleme, přidáme koření, smetanu, vejce a vyšleháme do jemné pěny. Vmícháme kostičky uzeného, slaninu i sekanou petrželku. Do boku prořízneme kapsu, naplníme ji masovou fáší a otvor zašijeme nebo protáhneme kovovou jehlou. Vložíme do vroucí ochucené vody, teplotu stáhneme na 90 °C a necháme lehce probublávat 1 hodinu a 40 minut. Hotové maso uložíme přes noc do chladu. Druhý den nakrájíme plněný bok na plátky a podáváme na salátku z jablek, okurek, listového salátu a z feferonek.


Fotky receptu Plněný bok nastudeno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný bok nastudeno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !