Vložil: | marta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněný lančmít:
1 velká konzerva lančmítu jakéhokoliv
| 150 g strouhaného eidamu
| 2 stroužky prolisovaného česneku
| 1 ks cibule
| 1 malá lžíce oregána
| 1 celé vejce
| na zabalení alobal
Postup přípravy receptu Plněný lančmít:
Lančmít vytlačíme z konzervy na prkénko a nakrájíme na hrubší kolečka společně s cibulí. Tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme prolisovaný česnek, oregáno a promícháme s vejcem. Touto hmotou spojíme vždy dvě kolečka lančmítu, mezi které dáme ještě kolečko cibule.
Každou porci zabalíme do alobalu a ve vyhřáté troubě upečeme.
Podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem.
Fotky receptu Plněný lančmít:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!