Vložil: | Janakralov |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněný vepřový krček:
30 dkg anglické slaniny
| 1 kg vepřového krčku
| 3 vejce
| 30 dkg uzeného sýra
| sůl
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Plněný vepřový krček:
Naklepeme vepřový krček, posolíme jen z jedné strany a popepříme.
V míse nastrouháme uzený sýr a na malé kousky nakrájíme anglickou slaninu. Spojíme vajíčkem.
Náplň klademe na vepřové maso, zabalíme bránicí (zakoupíme u řezníka) a dáme péct do trouby.
Plněný vepřový krček je opět jinou a chutnou variantou, jak připravit vepřové maso.
Fotky receptu Plněný vepřový krček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!