Použité suroviny receptu Plovdivské maso s hráškovou rýží :
500 g vepřové kýty
| 2 cibule
| sladká paprika
| grilovací koření
| sůl
| 1 větší rajčatový protlak
| hladká mouka na zahuštění
Postup přípravy receptu Plovdivské maso s hráškovou rýží :
Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce podusíme na trošce oleje. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli, osolíme a až zrůžoví přidáme papriku a grilovací koření (vznikne něco jako základ na guláš) podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa (v tlakovém hrnci je to rychlovka - za 15 min. je hotovo). Až maso změkne, přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zahustíme trochou mouky, rozmíchané ve vodě a povaříme ještě asi 5 min.
Fotky receptu Plovdivské maso s hráškovou rýží :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!