Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pochoutkové krůtí řízky

fotka Pochoutkové krůtí řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pochoutkové krůtí řízky:

400 g krůtích prsou  |  sůl  |  rostlinný olej  |  kari koření  |  zeleninový vývar  |  lžička rajčatového protlaku  | 4 plátky drůbeží šunky  | 4 plátky ementalského sýra  |  dia kečup  |  drobně nasekaná čerstvá petrželová nať

Postup přípravy receptu Pochoutkové krůtí řízky:

Krůtí prsa nakrájíme na řízky, omyjeme, osušíme čistou utěrkou, jemně naklepeme, osolíme a opečeme na rozehřátém rostlinném oleji po obou stranách. Poté posypeme trochou kari koření, podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme rajčatový protlak a přikryté pokličkou udusíme doměkka.

Když jsou řízky měkké, šťávu vydusíme do tuku. Na každý řízek položíme plátek opečené drůbeží šunky a plátek ementálského sýra. Vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme. Hotové pokapeme diakečupem a podle chuti posypeme nadrobno nasekanou zelenou petrželovou natí.

Podáváme s čerstvou zeleninou, nebo se zeleninovými saláty, přičemž dbáme na vhodnost kombinace s hlavní živočišnou skupinou.





Fotky receptu Pochoutkové krůtí řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pochoutkové krůtí řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !