Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podbrdské hovězí

fotka Podbrdské hovězí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Podbrdské hovězí:

3/4 kg zadního hovězího masa  | 500 ml bílého vína  | 1/4 lžičky tymiánu  | 1 bobkový list  | 4 kuličky černého pepře  |  skořicová kůra  | trocha mletého kmínu  | 1 cibule  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce změklého másla  |  zelená petrželka, sůl

Postup přípravy receptu Podbrdské hovězí:

Maso dáme do mísy. Smícháme víno, tymián, bobkový list a pepř, přidáme stroužek skořicové kůry - a tuto marinádu nalijeme na maso. Mísu zakryjeme a necháme v chladničce marinovat přes noc. Do pekáče nalijeme olej, maso vyndáme z marinády a prudce na všech stranách krátce opečeme. Maso vyjmeme, do téhož oleje nasypeme trošinku soli, přidáme mletý kmín, znovu rozpálíme a přidáme na drobno nakrájenou cibulku, kterou osmahneme do hněda. Osmahnutou cibulku s trochou oleje nalijeme do hrnce, přidáme opečené maso, vše zalijeme marinádou a přivedeme k varu. Poté var ztlumíme a velmi pomalu v zakrytém hrnci dusíme. Dobře rozetřeme máslo s moukou a připravíme si máslovou kuličku, kterou asi dvacet minut před koncem vaření vhodíme do hrnce a dobře promícháme. Zároveň tekutinu osolíme. Po dvaceti minutách maso vyjmeme, odstraníme bobkový list a list skořice. Maso nakrájíme na plátky Na talířích sypeme nadrobno nasekanou zelenou petrželkou. Podáváme například s bramborovou kaší a teplou sedmikráskovou omáčkou.


Fotky receptu Podbrdské hovězí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podbrdské hovězí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !